Magni Mundi

Magni Mundi tarjoaa räätälöityjä, opastettuja retkiä, erityisesti Turun seudulla ja Lounais-Suomessa.

Markkinoimme myös Suomea ja varsinkin Lounais-Suomen aluetta ulkomaisille matkanjärjestäjille ja organisaatioille. Suunnittelemme ja toteutamme matkapaketteja asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Haluamme antaa asiakkaillemme antoisia kulttuurielämyksiä arkkitehtuurin, historian, ruokakulttuurin ja muun kulttuurin parissa.

Paimion parantola ja Alvar Aalto

Järjestämme vuoden viimeiset yleisökierrokset parantolassa sunnuntaina 16.12. klo 13 (huom aika).  Glögimyyntiä pop-up-kahviossa klo 12 alkaen.

Katso lisätietoja näistä sekä muista parantolan kierroksista täältä.

Jouluiset kävelyt Turussa 2018

Lisätietoja täällä.

Tutustu muuhun tarjontaamme kohdassa: Tuotteet ja palvelut

Tuotteet ja palvelut

Tarjoamme opastettuja retkiä, erityisesti Turun seudulla ja Lounais-Suomessa.  Käytämme koulutettuja, auktorisoituja oppaita.

Olemme erikoistuneet varsinkin arkkitehtuurikierroksiin. Voit varata Paimion parantolan opastetut kierrokset kauttamme. Tämän lisäksi teemme Aalto-Bryggman -kierroksia Turussa ja muualla Suomessa.

Arkkitehtuurikierroksia Turun seudulla:

* Paimion parantola

* Alvar Aalto Turussa

* Arkkitehtuuria Turun hautausmaalla

* Arkkitehtuurin vuosisadat Turun keskustassa

* Muutoksen Aalto Paimiossa

* Räätälöidyt arkkitehtuurikierrokset, mm. Taidekappeli, Bryggman, Jugend

Jouluiset kävelyt Turussa

* ChristmasWalk Extra

* Jouluinen hautausmaa 

Muita kierroksia, joita suosittelemme

Kierrokset Paimiossa

* Vierailu Eurassa (lisätietoja tulossa)

 

Kysy meiltä lisätietoja!

Artikkelit

Jouluiset kävelyt Turussa

Joulun alla ja joulun pyhinä tarjoamme muutaman kävelykierroksen Turussa. Tule virittäytymään jouluun tai juhlimaan joulua uudella tavalla. ChristmasWalk Extra  joulupäivänä ja tapanina Jouluinen kävelykierros alkaa Turun tuomiokirkon portailta. Suurtorin kautta jatkamme matkaa Aurajoen vartta ja kaupungille. Kuulet tarinoita jouluperinteistä, Turussa ja Suomessa, kauan sitten ja nykyään. Pukeudu sään mukaan, lämpimästi joka tapauksessa. Joulupäivänä 25.12. ja  …

Paimion parantolan opastetut kierrokset

Paimion parantolaan voit tutustua opastetuilla kierroksillamme. Kierroksia on useammanlaisia ja niiden kesto voi vaihdella yhdestä kahteen tuntiin. Varaa oma kierroksesi meiltä.  HUOM. alla mainitut hinnat voimassa vuodelle 2018. Peruskierros 1,5 h 90€ (1-6 hlö). Yli 7 hlö ryhmä 15 €/hlö. Kohokohdat-kierros 1 h 60€ (1-5 hlö). Vain 1-5 henkilön ryhmille, käydään niin monta huonetta kuin …

Alvar Aalto Turussa

Alvar Aalto, Aino Marsio-Aalto ja Erik Bryggman suunnittelivat Suomen ensimmäiset modernit rakennukset. Nämä ensimmäiset modernit, eli funktionalistiset, rakennukset Suomessa on rakennettu Turkuun. Lähde kierroksellemme katsomaan näitä rakennuksia ja keskustelemaan tuosta mielenkiintoisesta aikakaudesta. Näemme kierroksella sekä muutosvaiheen rakennuksia, joista löytyy klassisia ja moderneja piirteitä, että kokonaan moderneja rakennuksia. Tarkastelemme lähemmin Aallon kolmea rakennusta Turun keskustassa – …

Yhteystiedot

Magni Mundi Oy 

sales(at)magnimundi.fi

Karoliina Vitikainen 
karoliina(at)magnimundi.fi
+358 44 9778981

Annamari Laine
annamari(at)magnimundi.fi
+358 40 7588449

 

Voit lähettää meille viestin tätä lomaketta käyttäen:

 

Yrityksen tiedot

Magni Mundi Oy
PL 41
20101 Turku

Y-tunnus 2900804-9